2821090077 Αναστάσιος 6932379999, Ελισάβετ 6932323866 Πατριάρχου Ιωαννικείου 16, Χανιά
hero image

 

 
 
 

Οδοντιατρείο Χανιά
Νικολάου Αναστάσιος & Ταμπακοπούλου Ελισάβετ


Υπηρεσίες

Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της οδοντιατρικής, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας φροντίδας. 

 

 


 

 

Αισθητική Οδοντιατρική
Στόχος ένα φωτεινό και όμορφο χαμόγελο!
Ανάλυση χαμόγελου και επιμέρους χαρακτηριστικών προσώπου, Όψεις ρητίνης ή κεραμικές, Τροποποίηση σχήματος δοντιών με ρητίνες (Bonding)
 
Λεύκανση
Με την λεύκανση, αλλάζει το χρώμα μόνο των φυσικών δοντιών, μέχρι και 8 τόνους λευκότερα. Η λεύκανση δεν προξενεί την παραμικρή φθορά στα δόντια, γιατί είναι μια αντιστρεπτή διαδικασία που σχετίζεται με το προσωρινό άνοιγμα των μικροπόρων των δοντιών.
 
 
Aποτρύγωση (καθαρισμός) δοντιών με σοδοβολή
Σύστημα υπερήχων τελευταίας γενιάς WOODPECKER για ανώδυνη αφαίρεση υπερ-ουλικής και υπο-ουλικής τρυγίας (πέτρας), Σύστημα σοδοβολής για αφαίρεση χρωστικών και biofilm. 
 

 

Εμφυτεύματα
Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις με υποβοηθούμενη υπολογιστική χειρουργική ,αποκαθιστούμε με τη χρήση εμφυτευμάτων, ελλείψεις ενός ή περισσοτέρων δοντιών, με σταθερές προσθετικές αποκαταστάσεις.
 
Προσθετικές αποκαταστάσεις
Ακίνητες (σταθερές) εργασίες που στηρίζονται σε φυσικά δόντια και αποκαθιστούν ελλείψεις ενός η περισσοτέρων δοντιών, σε περιπτώσεις αδυναμίας τοποθέτησης εμφυτευμάτων. Κινητές (με τη δυνατότητα να αφαιρούνται από τον ασθενή) για εκτεταμένες νωδότητες ( περιοχές χωρίς δόντια),σε αδυναμία τοποθέτησης εμφυτευμάτων
 
Παθήσεις περιοδοντίου
Η θεραπεία συνίσταται σε καθαρισμό σε βάθος των φλεγμαινουσών περιοδοντικών περιοχών είτε συντηρητικά είτε χειρουργικά. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να γίνει και ανάπλαση του οστού που έχει καταστραφεί με μοσχεύματα.
 

 

Ενδοδοντία
Με σύγχρονα μηχανοκίνητα μέσα υπό μεγέθυνση (μικροσκόπιο), ο σχολαστικός καθαρισμός των ριζικών σωλήνων και η ερμητική έμφραξη τους, οδηγούν στην απαλλαγή από τον πόνο οδοντικής αιτιολογίας, όπως πόνος στο κρύο ή το ζεστό, πόνος στη μάσηση, οξεία πολφίτιδα και απόστημα.
Στόχος είναι η διατήρηση του δοντιού στο στόμα για περισσότερο χρόνο.
 
Ψηφιακή απεικόνιση στοματογναθικού συστήματος
Πανοραμική, κεφαλομετρική, ενδοστοματικές ακτινογραφίες.
 
Προληπτική οδοντιατρική
Περιλαμβάνει: Οδηγίες σωστής στοματικής υγιεινής, Αποτρύγωση(καθαρισμό δοντιών), Φθοριώσεις, Sealants (προληπτικές καλύψεις οπών και σχισμών), Προληπτικές εμφράξεις σύνθετης ρητίνης (PRR).
 

 

Αντιμετώπιση στοματοπροσωπικού πόνου
Διάφορες αιτίες, όπως ανωμαλίες σύγκλεισης των δοντιών, βρυγμός (σφίξιμο) δοντιών, τραυματισμός της άρθρωσης καθώς και διάφορες άλλες καταστάσεις μπορούν να οδηγήσουν σε συμπτώματα που περιλαμβάνουν διάφορους θορύβους (κλικ ή τριγμό) κατά την κίνηση της κάτω γνάθου, πόνο στην άρθρωση ή και γενικευμένους πονοκέφαλους, βούισμα στα αυτιά, αδυναμία μάσησης κ.α. Η θεραπεία αυτών περιλαμβάνει τη χρήση ναρθήκων που σε συνδυασμό με ασκήσεις φυσιοθεραπείας και παρεμβάσεις στη σύγκλειση των δοντιών μπορούν να επαναφέρουν τη λειτουργικότητα της άρθρωσης.
 
Γενική οδοντιατρική
Έλεγχος,διάγνωση και θεραπεία βλαβών στη στοματική κοιλότητα, Αποκατάσταση βλαβών των δοντιών με χρήση σύγχρονων εμφρακτικών υλικών, όπως σύνθετες ρητίνες, Εξαγωγές χειρουργικές ή μη δοντιών και σωφρωνιστήρων
 
Παιδοδοντία
Πρώτη επίσκεψη στο οδοντιατρείο, Πρόληψη, Θεραπεία (εμφράξεις σύνθετης ρητίνης, πολφοτομή, πολφέκτομη)
 
 

 

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ